Ett stort steg

Har pratat med min kära pojkvän i telefon nu en bra stund. Vi bestämde bland annat att vi ska gå på Arnfestivalen nästa fredag med Martins bror och hans tjej. Dragplåstret är väl Tomas Ledin :)

När vi sover hos Martin sover jag ganska dåligt. Han har en 90 säng och brer ut sig väldigt mycket så jag får inte mycket plats. Jag som har värk sen innan får väldigt ont i benen bland annat när jag inte kan röra mig ordentligt. Igår frågade M om jag ville köpa en dubbelsäng ihop med honom och göra i ordning ett av hans rum till sovrum. Det kändes jättebra när han frågade, känns som att det är ett ganska stort steg. Vi tycker båda att det känns jättebra mellan oss och jag har aldrig känt mig så här trygg i ett förhållande. Jag tror han är mannen i mitt liv och han känner samma sak för mig, vilket känns underbart!

Så nu blir det mycket sängletande och titta på tapeter och sånt. Ska bli kul och mysigt. Martin sa förut "det blir det första projektet ihop, men inte det sista". Kändes bra att höra!

Nu tittar jag på ett spännande avsnitt av Criminal Minds. Ska se färdigt det och sen blir det sängen!

Sov gott!


När vi var och bowlade för någon vecka sen

Ny bloggdesign

Nu har jag äntligen en ny bloggdesign!

Här kan du hämta gratis bloggdesigner! Hur bra som helst för mig som inte kan med sånt här alls!

Tack Elin!


Onsdag

För en gångs skull är det lite sol!

Har legat ute och solat lite, kan behövas. Men nu ska jag plocka lite inne och plugga.

M sov här i natt men nu ses vi inte förrän på lördagkväll antagligen. Det längsta vi varit ifrån varandra sen vi blev ihop är 2 nätter så det kommer kännas lite tomt. Men det är väl bra att vara ifrån varandra lite också..

Nu måste jag plugga lite!

Hej så länge!


Snart

Snart kommer Martin så nu måste jag plocka undan lite i mitt rum! Att det alltid ser ut som ett bombnedslag här :P

Hej!

Tisdag

Nu är jag hemma i Skagersvik igen. Sov hos M i natt.

Idag ska jag plugga lite, annars blir det bara lugnt. Ikväll kommer M hit igen. Vi kommer antagligen inte ses förräns på söndag igen så vi får försöka ses när det går nu.

Nu är det väl dags att sätta igång och göra något. Hörs sen!Måndag

Ny vecka, nya tag!

Visserligen är alla dagar ungefär likadana för mig. Det enda som skiljer veckorna från helgerna är att M jobbar så det blir svårare att träffa honom. Men vi försöker ses så mycket vi kan nu innan jag flyttar tillbaka till Göteborg. Då blir det ju lite mer sällan vi kan ses. Dock tror ingen av oss att det blir något jättestort problem, man behöver ju inte ses varje dag liksom.

Hur som helst, lite om vad som hände i helgen:

* I fredags tog jag bussen till M. Vi handlade lite och sen åkte vi till hans bror, Henrik och hans tjej Johanna, och deras son Viggo. M och Henke åkte och köpte pizza medan jag och Johanna satt och tjötade medan Viggo var hevild. Johanna och Henke är jättetrevliga så det var en riktigt trevlig kväll.

* I lördags skulle M spela match, han är målvakt i Hällekis. Han skulle åka en timme tidigare eftersom dom skulle värma upp och sånt innan så jag tänkte inte följa med först. Men Henke sa att han kunde hämta mig för han ville också kolla på matchen.
Iaf så åkte vi och kollade på matchen. Och aldrig mer, säger jag. Han fick en ordenligt smäll och låg kvar på marken och skrek. Det var bland det värsta jag varit med om. Jag kunde inte göra nåt. Nu får han gå med lindat ben och haltar fram. Jag tycker så synd om min älskling. Men det är inte allvarligt som tur är, det går över om några dar förhoppningsvis.

Lördag kväll var det fest i Otterbäcken. Det var trevligt fast kvällen sluta lite tråkigt. Jag fick iaf vara med dom jag tycker om mest. Martin va så söt hela kvällen.

* Söndag var det bara lugnt och mys med min älskling.

Idag ska jag inte göra nåt speciellt på dagen men i eftermiddag/kväll ska jag åka till M. Vet inte om vi kan ses fler dagar den här veckan så man får ta vara på all tid som går.

Nu ska jag kolla runt lite. Antingen blir det en uppdatering sen eller så blir det imorn.

Hej!RSS 2.0